Vészesen közeleg a Hannibal folytatása - előzetes

2015. január 23. 13:08 - Gengsztericki

Kár lenne tagadni, hogy Hannibal Lecter történetének sorozat feldolgozása jelenleg az NBC egyik legkiválóbb produkciója. Aki sikeresen átverekedte magát az első évad kissé göröngyös, kissé összevissza talaján és rávette magát a másodikra, tudja, hogy miről beszélek.Mély tisztelettel meghajolva Sir Anthony Hopkins alakítása előtt a múlt évezredből, azt kell, hogy mondjam, a dán Mads Mikkelsen új dimenzióba emelte a karaktert. Olyan áhítattal adja vissza a rideg és manipulatív sorozatgyilkos szerepét, hogy elég ránéznie a nézőnek és a hideg futkos a hátán. A sorozat kissé kicsit CSI-os jellegét megfűszerezték némi misztikummal, ami az emberi elme legbelsőbb bugyrait tárja fel és a legextrémebb gyilkosságokkal amit valaha láttunk. Szerencsére Mikkelsen partnere, a másik főszereplő, Hugh Dancy sem okoz csalódást, így párosuk földöntúli feszültséget képes teremteni.

A második évad lezárása, a sorozattörténelem egyik legemlékezetesebbje volt, így nem csoda, hogy a rajongók tülkön ülve várják a folytatást. Itt a harmadik évad első előzetese, amiből nem csak az derül ki, hogy Will túlélte az előzőt, de az is, hogy továbbra is kettejük kapcsolata Hanniballal a történet mozgató rugója. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr167101109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.26. 09:49:36

ejj, de várom már ezt. kicsit félek attól, hogy eltolták nyárra. ez állítólag egy lépcső a megszüntetés előtt. :S
süti beállítások módosítása