Jó hírek a Trónok Harca rajongóknak

2015. január 21. 12:44 - Gengsztericki

Azt már mind tudjuk, hogy az 5. évad a megszokottnál kicsit később április 8-án indul az Államokban. És azt is, ha promócióról volt szó az HBO soha nem viccelt. Legyen szó szépen felépített előzetesekről, óriás sárkány csontvázról a tengerparton vagy egy szimpla újsághirdetésről. Idén azonban minden eddiginél jobban kitesznek magukért. Hetekkel ezelőtt jött a hír, hogy a Trónok Harca 4. évadának utolsó két részét átdolgozzák IMAX vetítésre és az USA 150 mozijában vetítik majd őket január 23 és 29 között. Ezzel tévés történelmet írnak, hiszen eddig ilyenre soha nem volt példa. Ha az nem lenne magában elég elszomorító, hogy mi kimaradunk ebből, itt kerül bemutatásra az 5. évad első sneak peak trailere is. Tetőzvén mindezt, kijött az eseményhez tartozó teaser videó, ami alapján eddig soha nem látott jelenetek is vetítésre kerülnek. Köszi szépen! Vigasztaljon minket, hogy az internetnek hála, azért minden bizonnyal mi sem maradunk le ezekről.

Hogy kicsit kevésbé búslakodjunk van jó hír is. Eddig is rebesgették, hogy februárra a sorozat készítői készülnek valami extrával, hogy kicsit csitítsák olthatatlan vágyainkat. Most végre fény derült rá miről is van szó: egy kulisszák mögött epizódról, ahol betekinthetünk a forgatás egy napjába. A Game of Thrones: A Day in the Life címet viselő félórás dokumentumfilm ellátogat Belfastba, Írországba, Dubrovnikba, Horvátországba valamint benézhetünk az új spanyolországi díszletekbe is Osunában. Ez a legutóbbi az új Dorne-ban játszódó jelenetek helyszínéül szolgál. Parancsoljatok itt a február 9-én debütáló kisfilm előzetese:

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr627093193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2015.01.21. 20:11:43

Az lenne mar jo hir ha az oreg megjelentetne a kovetkezo konyvet de a penz miatt ul rajta!!!!!!!!!!!!!

Gengsztericki 2015.01.21. 22:34:21

@Bicepsz Elek: Hát igen. Tartok tőle, hogy az a terv, hogy bevárja, amíg a sorozat utoléri a könyvet. Ha szerencsénk van viszont már készen vannak, így ha elpatkol sem kell félnünk attól, hogy befejezetlen marad a történet :D
süti beállítások módosítása