Első TITANS reakciók és Harley Quinn előzetes

2018. október 04. 11:52 - Gengsztericki

Elindult a New York Comic Con, és a DC egyből levett a lábáról pár szerencsés rajongót azzal, hogy résztvehettek a TITANS első két epizódjának exkluzív vetítésén. Ennek hála végre kaptunk rajongói véleményeket a produkcióról, és nem kell az előzetesek meg a plakátok alapján feszengve reménykednünk, hogy biztos nem is lesz annyira szar az a Csillagfény jelmez... 

Az első reakciók alapján azonban nincs okunk aggodalomra, az október 14-én startoló képregényadaptációval kapcsolatban, ami Robinra, Ravenre, Gézengúzra és Csillafényre fókuszál majd, és arra, hogyan áll össze belőlük a Tini Titánok csapata. E mellett az is bizalomra adhat okot, hogy már be is rendelték belőle a második évadot.

titans-poster-f.jpg

A teljesség igénye nélkül, néhányan a szerencsések közül már meg is osztották velünk a spoiler mentes véleményüket:

Lola szerint például: "A Titánok egyértelműen új szintet üt meg. Megnézhettük az első két részt és azt a mindenit, a DC erre nagyon ráérzett."

 

BigZ tesóm: "A Titánok mindenképpen megérnek egy misét. Fantasztikusan törik meg a sablonokat és adnak nekünk valami újat, miközben hűek az eredeti alapanyaghoz!"

 

Ben Zander: "A fenti GIF tökéletesen leírja az érzéseimet, miután láttam a Titánok premierjét! NEM fogtok csalódni!!!!!!!"

 

Azoknak, akik velem együtt aggódtak Starfire miatt:

Ant szerint: "A DC Titánjai egy nagyszerű meglepetés. Az első két rész valami igazán izgalmasat és nagyszerűt készít elő. Minden színész között működik a kémia. Csillagfény és Robin külön kiemelkedőek." 

 

brianna egyenesen nekimegy az eddig Starfiret kritizálóknak: "Csillagfény messze a legerősebb karakter a Titánokban, tehát az összes anyabaszó, akik miatt az elmúlt évben Anna megjárta a poklot... bekaphatjátok, mocskok!"

Ha valaki nincsen esetleg tisztában azzal, hogy miről is van szó, itt a legfrisebb előzetes:

Ráadásként pedig megérkezett az első ízelitő a DC streaming platformjának másik üdvöskéjéhez, a 18+-os Harley Quinn rajzfilmhez. (Akinek egyébként nem más a szinkronja, mint az Agymenők Pennyje, azaz Kaley Cuoco.)

Hogy ne maradjatok le a legrisseb hírekről, kövessetek minket itt és Facebook oldalunkon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr214281003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása