Mondanivalója is lehet majd a Chappie-nek

2015. január 10. 19:18 - Gengsztericki

Idén márciusban kerül bemutatásra Neill Blomkamp új robotos filmje, amit a Chappie névre kereszteltek el. Már az Elysium óta érzem, hogy Blomkamp hiper realisztikus robotjaiban több van, mint a statisztálás. Erre a megérzésre jön válaszul Chappie, aki robot, és intelligens, és érez, és ráadásul főszereplő. Az első előzetes után többen gondolhatták azt, hogy egy extrém bugyuta robotidomítás lesz az egész sztori, de erre az új trailer nagyban rácáfol. 

Hugh Jackman, Sigourney Weaver és Dev Patel mellett feltűnik a filmben a Die Antwoordos Yolandi Visser és Ninja is. Azoknak akik szeretik az elvontabb dolgokat, nem kell bemutatnom őket, hiszen teljesen egyedit hoztak létre a zeneiparban. Hogy mint színész, hogyan állják meg a helyüket és milyen megfontolásból kerültek a filmbe még nem tudni, de kíváncsian várjuk. Összességében reménykedjünk, hogy a film inkább a District 9-ra fog hasonlítani, mint az Elysiumra, de bízzunk Mr. Blomkampben, ért a robotok a nyelvén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr787059655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása