Egyik szemem nevet, a másiknak pedig nem akarok hinni.

2015. május 14. 18:26 - Gengsztericki

A mai napon két új szuperhősös sorozat beharangozó előzetesét is nagyérdemű elé tárták. Egyik a Fox Lucifere, másik pedig az NBC Supergirl adaptációja. Mindkét sorozat DC karakterekkel a főszerepben próbál majd valami olyat mutatni, amit eddig nem láttunk. A kettő közül valamelyik előzetesét látva majdnem elsírtam magam. Hogy miért, mindjárt kiderül. 

Először is kérlek nézzétek meg ti is mindkettőt.

 

Ha lenne bárki, akinek nem világos, hogy melyik miatt kerülgetett a sírógörcs és az idegroham, annak vázolom. A Foxnak számos igényes sorozatot köszönhetünk már és a Gotham-nem hála, azt is tudjuk, hogy szuperhős történetet is képesek úgy feldolgozni, hogy az élvezhető maradjon a 12 évesnél idősebb korosztály számára is. Kicsit komolyabban veszik a dolgot, mint a The CW. A Lucifer előzetese alapján nem mondanám, hogy hátast dobtam és nem, nem kezdtek könnyek szökni az örömtől a szemembe. Milyen is lenne az ördög, ha köztünk járna ha nem csábító, számító, jópofa és hatalmas dumás. A személyisége alapján, akár Hank Moody reinkarnációjának is tűnhet a pokol angyala. Első ránézésre úgy tűnik, hogy kevésbé lesz képregényes, mesés sztori, mint inkább akció-vígjáték, de ez szerintem senkinek nem okoz gondot. Pörgős, vagány dolognak nézünk elébe. 

Akkor nézzük az NBC Supergirljét. Megpróbálok visszafogottan nyilatkozni róla, de MÉGIS MI A BÜDÖS IDERAKOTT TELIBEVERT KÖRBEHUGYOZOTT LÓSZAR EZ??????????? Miután az első képregény adaptációjuk (Constantine) annyira jól sikerült, hogy éppen múlthéten kaszálták el, úgy gondolták, hogy potenciális DC sorozat fogyasztó réteg a 11-16 éves lányoké lesz?? Megmondom őszintén nem akartam elhinni amit látok, miközben néztem a 6(???) perces előzetest, amiből gyakorlatilag mindent megtudtunk a sorozatról. Tessék paraszt, ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy csináltunk neked egy új Gossip Girl-t, akkor nézzed meg, hogy annyira semmitmondó és jelentéktelen lesz a történet, hogy mi gyorsan 6 percben le is daráljuk neked. Aki engedélyt adott erre - sőt, aki egyáltalán az NBC kezére adta a jogokat - remélem, minél hamarabb találkozik a másik sorozat főszereplőjével. Nem hittem, hogy a Flashnél lehet (vagy, hogy bárkinek lesz képe) még ovisabban és üresebben feldolgozni egy DC történetet. Erre idebasznak kiadnak egy tini sztorit, egy új Betty, a csúnya lányt, a klisék kliséjét, a szemetek szemetét. Tudja mindenki, hogy mennyiség a minőség rovására megy, de tényleg ennyire meg kell célozni a szuperhősökkel minden egyes korosztályt és ízlést? Aki ilyen habos-babos szart szeretne nézni, van elég Hills meg mit tudom én micsoda, az MTV-n biztos. Ráadásul egy ennyire jellegtelen, lapos, lepkefing színésznőt hol találtak Supergirl szerepére azt sem tudom. Tessék itt van nektek az igazi Supergirl:

Na mindegy is, legalább még egy valami, amit nem kell nézni. Szóljatok huginak otthon, hogy lesz mire folyatni a nyálat. 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: mIUTÁN

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr797459614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása