Conan O'Brien az Archerben

2015. január 23. 09:30 - Gengsztericki

Több ok miatt sem lehet elsiklanunk ezen esemény fölött. Egyrészről, Acher a blog nevének ötletgazdája és még semmilyen bejegyzés nem született róla, másrészről, ha nem így lenne akkor is megosztanám veletek. Sokunknak került közel a szívéhez a világ legtuskóbb titkos ügynöke az egész díszes társaságával együtt, hála a készítők egyedi stílusának és lehengerlő szituációs humorának. Ha azt hinnétek, hogy rajzfilmszereplőt meghívni egy élőszereplős beszélgetős műsorba elcsépelt, akkor elfelejtettétek, hogy kiről is van szó. Adam Reed senkinek nem okoz csalódást, hiszen egy külön közel 5 perces jelenettel készült az interjúra, ahol O'Brien belecsöppen Sterling őrült világába. 

A humor hamisíthatatlan Archer, a szituáció pedig bármelyik epizódban megállná a helyét. Azoknak akiknek az angol nem erőssége, összefoglalom a cselekményt. Conan O'brien a stúdióba várja Sterling Archert, amikor megcsörren a telefon és Archer közli vele, hogy azonnal húzzon kifelé, ahol autóban ülve várja őt. Üldözőbe veszi őket az orosz maffia, amikor is jön egy teljesen indokolatlan beszélgetés a Tinderről, hogy, hogyan működik, és hogy Conan is használja pedig házas, Archer pedig majd jól beköpi őt, de ne, nem teheti és amúgy is csak az ügyvédek beszélnek vele.  Sterling  ezután Conan kezébe adja a pisztolyát, aki leszedi a rosszfiúkat és rájön, hogy király érzés gyilkolni. Következik egy szintén indokolatlan és őszinte Uber reklám, majd az elengedhetetlen és ikonikus Dangerzone! (veszélyzóna) felkiáltás. Még egy visszatérő poén, Archer alkoholizmusával kapcsolatban, majd egy kézigránátos likvidálás. Miután Conan totálra vágta Sterling autóját  dühösen kidobja őt a stúdiónál és minden visszatér a rendes kerékvágásba. Tudom, hogy az én előadásomban nem volt annyira vicces, de megtettem a tőlem telhetőt.

Ezt a jelenet elnézve, O'Brien és Archer annyira jó párost alkottak, hogy akár azt sem bánnánk ha visszatérő karakter lenne belőle. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr907099429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása