Első előzetes a Trónok Harca 5. évadához!

2015. január 31. 09:47 - Gengsztericki

A héten vetítették le a negyedik évad utolsó két részét az amerikai IMAX mozikban. Mint várható volt, több rajongó is gondolt a mozin kívül, vagy más országban rekedt társaikra és felvételt készítettek a moziban bemutatott előzetest. Ezek után, az HBO úgy döntött, hogy már úgy is mindegy, hiszen aki akarta megnézte az egyik ilyet, akkor legalább nézhessék meg rendes minőségben. Így tegnap éjszaka felkerült a jutubra, az 5. évad első hivatalos, két perces előzetese!

A sok új képkocka között láthatjuk a homoki viperákat (Oberyn lányai), az északiak folytatódó harcait a fal mentén, és Daenerys harcait a Hárpia Fiai ellen. Ami még ennél is izgalmasabb, Arya végre megérkezik a kétarcú isten házába és Tyrion is megkezdi kalandos utazását. Itt már most félek, hogy kihagyják az egyik legizgalmasabb történetszálat, mivel mikor Tyrion sok szerencsét kíván a trónörökös Targaryen megtaláláshoz, férfi neműre gondol (him), mire Varys kijavítja, hogy ez a valaki nő, tehát Daenerysről beszél. Nagyon remélem, hogy nem rövidítenek Tyrion utazásán délre és az ő kompániáján, mivel az egyik legmeglepőbb momentum a történetben és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben komoly szerepet kapnak.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veszelyzona.blog.hu/api/trackback/id/tr557126455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caseyjones 2015.01.31. 11:57:06

Véleményem szerint nem rossz az előzetes, bár nekem a 4. évadé sokkal jobban tetszett.
Remélem, a következő tíz epizód is legalább lesz olyan élvezetes, mint az eddigiek. Már nagyon várom!

Gengsztericki 2015.01.31. 13:27:39

@caseyjones: Igen, szerintem iss hatásosabbak voltak a 4. évad előzetesei, de még egy-kettő várható ehhez is, tehát bizakodjunk! :)
süti beállítások módosítása